Privacybeleid - Fischer Technique | Uw installateur & klusbedrijf in Elst!
15763
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15763,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Privacybeleid

Privacybeleid Fischer Technique

Hier vindt u het privacybeleid van www.fischertechnique.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door www.fischertechnique.nl.
In dit privacybeleid leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten.
Het privacybeleid kan soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom aan te raden deze periodiek te lezen.
Vindt u het niet prettig als wij uw gegevens opslaan dan verzoek ik u contact met ons op te nemen.
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door www.fischertechnique.nl, deze worden hieronder toegelicht.

1. Contactformulier

Uw gegevens worden verzameld als u contact opneemt via het contactformulier. In dit formulier vragen wij naar uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Dit zijn de benodigde gegevens voor het maken van het eerste contact. Na het contact zullen de gegevens worden bewaard in ons archief totdat ons contact stopt en deze worden niet gedeeld met derden.

2. Reacties

www.fischertechnique.nl geeft u de mogelijkheid een reactie te geven. Hier vragen we uw naam en e-mailadres voor. De gegevens worden onbeperkt bewaard en niet gedeeld met derden.

De gegevens die www.fischertechnique.nl ontvangt en verwerkt worden ook opgeslagen op de servers van Hostnet. Op www.hostnet.nl kunt u vinden hoe zij omgaan met alle ontvangen gegevens. Het onderhoud & beheer van fischertechnique.nl wordt verricht door MediaMaus. Op www.mediamaus.nl kunt u vinden hoe zij omgaan met alle ontvangen gegevens.

3. Google Analytics

www.fischertechnique.nl maakt gebruik van Google Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem en dus niet verbonden aan uw naam en verdere gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Cookies

Om de website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit. Wat zijn cookies? Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u de site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina’s die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat u die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen. Op enkele pagina’s registreren we in cookies uw weergavevoorkeuren, zoals contrastkleur en lettergrootte, of u een enquête over onze site al hebt beantwoord (zodat we het u niet opnieuw vragen) en of y al dan niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op onze site. Sommige video’s op onze site gebruiken ook een cookie om anonieme statistieken op te stellen over hoe u die video heeft gevonden en welke video’s u heeft bekeken. Deze website werkt ook zonder cookies, maar met cookies wordt hij wel gebruiksvriendelijker. U kunt cookies dus wissen of blokkeren, maar sommige onderdelen van de site zullen dan niet (naar behoren) werken. De informatie die de cookies verzamelen, wordt niet gebruikt om u te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt. Hoe komt u meer te weten en wat kunt u met de cookies doen? U kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Meer hierover leest u op aboutcookies.org. U kunt alle cookies op uw computer wissen en u kunt uw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat u daarna uw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Social Media

Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube

Op deze website worden Social Media plugins van Facebook, Instagram, LinkedIn en Google (YouTube) gebruikt. Daarbij gaat het om aanbiedingen van de Amerikaanse firma’s Facebook en Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“)).

Als u een website bezoekt die zo’n plugin bevat, brengt uw browser een verbinding met Facebook of Google tot stand en worden de inhouden van deze pagina’s geladen. Uw bezoek aan deze website kan daardoor zo nodig door Facebook, Instagram en Google worden getraceerd, ook wanneer u de functie van de social plugin niet actief gebruikt. Als u beschikt over een account bij Facebook, Instagram, LinkedIn of Google, dan kunt u zo’n social plugin gebruiken en kunt u zo informatie met uw vrienden delen. Wij hebben geen invloed op de inhoud van de plugin en de overdracht van informatie. Wij willen u erop wijzen dat wij als eigenaar van de website geen kennis hebben van de inhoud van de overgedragen gegevens noch van hun gebruik door Facebook. Indien u niet wilt dat gegevens worden verzameld via Custom Audience, kunt u dit hier deactiveren. Op hun website stellen Facebook, Instagram, LinkedIn en Google gedetailleerde informatie over de omvang, het type, het doel en verdere verwerking van uw gegevens ter beschikking. Hier vindt u ook meer informatie over uw rechten en de mogelijke instellingen om uw privacy te beschermen.

Gegevensbescherming bij Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy
Gegevensbescherming bij Instagram: https://help.instagram.com/196883487377501/
Gegevensbescherming bij LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=nl_NL
Gegevensbescherming bij Google: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy

Afmelden

Door u af te melden op de sites van de sociale netwerken alsook door het verwijderen van geplaatste cookies kunt u vermijden dat sociale netwerken tijdens uw bezoek aan onze site de over u verzamelde informatie aan uw gebruikersaccount bij het betreffende sociale netwerk wordt toegewezen.

Als u niet wilt dat sociale netwerken de verzamelde gegevens direct aan uw profiel toewijzen, moet u zelf voor uw bezoek aan onze website afmelden bij de betreffende sociale netwerken. U kunt het laden van de plugin ook met add-ons voor uw browser helemaal verhinderen, bv. met een script-blocker zoals „NoScript“. Dit vindt u op: http://noscript.net.

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen kopieën gemaakt. De persoonsgegevens die door www.fischertechnique.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn allen beveiligd met een wachtwoord.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacy verklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met uw gegevens omgaan.

Recht op inzage

U heeft het recht om te allen tijde uw gegevens op te vragen die bij www.fischertechnique.nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

Recht op rectificatie

Wilt u uw gegevens aan laten passen? Dan doet u dit door een e-mail te sturen.

Recht op wissen van gegevens

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij www.fischertechnique.nl vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens. Dit doet u door een e-mail te sturen.

Recht op overdracht

Mocht u de gegevens die wij hebben, nodig hebben om over te stappen naar een andere partij of dienst, dan heeft het recht op overdracht. Wij kunnen hierbij uw gegevens overdragen aan de andere partij. Dit doet u door een e-mail te sturen.

Recht op het indienen van een klacht

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vindt dat wij niet op de juiste manier zijn omgegaan met uw gegevens. Dit kunt u hier doen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Recht op stop gegevensgebruik

Wilt u niet meer dat www.fischertechnique.nl uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen hiervan. Dit doet u door een e-mail te sturen.
Indien u nog vragen heeft over onze site of deze privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen.

Fischer Technique
Kievitshof 37
6662 ZL Elst GLD

KvK: 62196642
BTW: NL001883588B83

Telefoonnummer: +31 6 382 479 97
E-mail: info@fischertechnique.nl

Call Now Button