Fischer Technique B.V. | Uw installateur & klusbedrijf in Elst!
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Fischer Technique B.V.

Fischer Technique B.V.

Met plezier wil ik mijzelf aan u voorstellen.
Mijn naam is Mike Fischer, getrouwd met mijn prachtige vrouw, vader van onze stoere zoon Duuk en onze lieve dochter Bobbie. Samen wonen wij met veel plezier in Elst.

In 2015 ben ik naast mijn werkzaamheden in loondienst dit bedrijf gestart. Vanaf 2020 ben ik volledig zelfstandig ondernemer geworden. Een jaar later hebben wij onze eerste werknemer aangenomen en zijn wij verder gegaan als Fischer Technique B.V.

Met de kennis en ervaring uit ruim 20 jaar werken binnen de installatietechniek, koeltechniek, recreatietechniek, hoteltechniek en glastuinbouw streven wij naar perfectie een uitstekend transparant contact met onze opdrachtgevers.

Wij zijn allround inzetbaar en denken graag mee voor verrassende oplossingen. Door te ontzorgen willen wij verwachtingen waarmaken en overtreffen.

Wilt u kennis met ons maken en wellicht een samenwerking aan gaan?
Dan drink ik graag een kopje koffie samen.

Mike Fischer - Fischer Technique

Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem contact met ons op.

Call Now Button